ALEGE un produs gratuit din partea SMOKEMANIA, la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce cadouri ii poti face unui fumator?

Ce cadouri ii poti face unui fumator?

Indiferent de formele sale, clasice si vechi sau moderne, fumatul nu a fost si nu este nicicum inofensiv. Acest lucru se aplica si fumatului pasiv, ocazional, celor care stau in preajma fumatorilor in timp ce isi duc la bun sfarsit tabietul, dar si fumatorilor activi care nu si-ar putea imagina cum ar arata o zi din viata lor fara 6-10 tigari sau pufuri dintr-o tigara electronica.

Chiar daca esti total impotriva fumatului si nu e nicicum ceva ce ai face in aceasta viata, din diferite motive, nu inseamna ca rudele sau prietenii sunt obligati sa-ti impartaseasca viziunea. Iar daca ai facut recomandari bune apropiatilor in ideea de a se lasa de fumat spre binele lor, dar ei nu sunt de acord cu acest lucru, nu ramane decat si tu la randul tau sa respecti aceasta decizie.

Totusi, ca nefumator, poate fi dificil sa alegi un cadou pentru cei care obisnuiesc sa fumeze, cu atat mai mult daca nu vrei sa mergi spre directia clasica la care sa optezi pentru articole de imbracaminte, accesorii, cosmetice. De altfel, trebuie sa ai o relatie suficient de puternica si apropiata cu cineva drag, ca sa fii sigur ca vei surprinde cu alegerea ta prin aceste lucruri.

Ca prin urmare, alegerea unui cadou din sfera fumatorilor este cea mai buna decizie, chiar daca nu-ti doresti sa incurajezi practica. Indiferent ca alegi un cadou dedicat sau nu, un fumator care nu intentioneaza de buna voie sa se lase de fumat, nu va face fi afectat de cadoul tau, ci se va aproviziona singur cu cele necesare. Tu doar ii poti arata aprecierea prin ceea ce alegi.

La Smokemania gasesti tot ce ai nevoie pentru fumatori si iti propunem in cele ce urmeaza cateva sugestii de cadou pe care sa le ai in vedere.

Luxury Mod Lost Vape Thelema Solo DNA 100C

Cand bugetul nu e o problema si iti doresti cu adevarat un cadou scump, iti propunem acest dispozitiv de vapat Mod Lost Vape Thelma Solo DNA 100C care ofera o experienta premium. El este confectionat dintr-un aluaj cu un continut ridicat de zinc ce ii ofera mai multa durabilitate spre deosebire de conceptele uzuale prezente pe piata. Finisajele sale din piele nu vor trece neobservate, la fel ca si marimea lui compacta ce-i ofera ultra-portabilitate. Deci se va putea bucura de el indiferent de situatie, fiind o alegere excelenta mai ales daca obisnuiteste sa calatoreasca mult.

Acest device vine insotit si de o tehnologie de ultima generatie care personalizeaza fiecare sesiune de vapat dupa bunul plac.

Kit-uri cu dispozitive care incalzesc tutunul

Fumatorii sunt adesea persoane indraznete si in tendinte carora le place sa incerce lucruri noi. Este foarte posibil ca prin urmare, sa fi incercat si alte lucruri pe langa tigara obisnuita care, cel putin in ideea de a-i face un cadou cu ocazia zilei de nastere, o promovare, aniversare etc. ar putea fi banal. Insa, un fumator ar putea fi incantat de cele mai noi aparitii in domeniu si anume de dispozitivele care incalzesc tutunul cum sunt cele de la GLO.

Poti opta pentru un kit complet alcatuit din dispozitivul de incalzire si cateva pachete de tigari, iar versiuni sunt si intr-un buget sub 50 lei, cat si mai scumpe. Daca ai vazut deja destinatarul folosind un astfel de concept, la fel de potrivit e sa-i faci cadou cateva consumabile, poate chiar un set de laterale colorate cu care sa-si personalizeze device-ul.

Tigari electronice cu lichid

O alta alternativa ce ar putea fi considerata mai prietenoasa fata de fumatul obisnuit, dar si o buna idee de cadou, e reprezentata si de aceste tigari electronice care se folosesc alaturi de un lichid preincalzit de un dispozitiv. Daca vei opta pentru kit-urile Voopoo, Vaporesso, Leaf sau Aspire, care sunt de altfel cateva dintre optiunile premium disponibile la smokemania.ro drept alternativa la clasica tigara electronica, cu siguranta vei reusi sa surprinzi intr-un mod placut.

Aceste tigari sunt un concept modern, rar intalnit, cu care orice fumator ar putea sa rescrie noi tendinte.

Vape sau elf bar

Foarte cautate de fumatori si non-fumatori sunt si aceste produse denumite vape, care se gasesc in varianta cu si fara nicotina si care au o durata limitata de uz. Producatorii afirma ca sunt de unica folosinta in ideea in care se pot trage mai multe puff-uri. Dar ulterior ce numarul acestora s-a terminat, acestea nu pot fi reincarcate si reutilizate.

Cu un uz constant, aceste dispozitive pot atinge o durata de viata de maxim cateva zile. Interesant e faptul ca se regasesc in multe arome, deci pentru o persoana careia ii place sa experimenteze si e atrasa de ideea unor alternative de fumat cu arome de fructe, bauturi si altele, acestea s-ar putea transforma in cadouri interesante.

Pot fi si o optiune la petrecerile surpriza pe care sa le faceti memorabile prin diferite experiente noi. Si, de exemplu, nefumatorii pot incerca variantele fara nicotina.

Accesorii tigari electronice

In cele din urma, atunci cand se aleg sau se folosesc produse alternative fumatului clasic reprezentate din diferite dispozitive avansate care ar trebui sa fie mai durabile si mai rafinate, de avut in vedere ar trebui sa fie si accesoriile de schimb.

Poate parea, din nou, o sugestie relativ simpla. Insa, daca persoana la care-ti doresti sa faci un cadou este mahnita de faptul ca i s-a stricat rezistenta la tigara electronica, ca are nevoie de un nou atomizor sau de un acumulator, nu va fi mai mare bucurie ca atunci cand dorinta i se va indeplini.

Si nu strica inclusiv sa-i sugerezi prietenului/prietenei tale sa arunce un ochi si la celelalte articole de pe blogul nostru, de unde va putea sa afle cat mai multe informatii utile despre cum sa-si mentina sanatatea, cum sa aiba grija de aceste sisteme alternative fumatului pe care iubeste sa le foloseasca, dar si alte sfaturi utile care sa-i fie de ajutor pe termen lung.

In plus, pe site-ul nostru oficial smokemania.ro, gaseste tot ce are nevoie pentru a se conecta cu ultimele noutati care apar pe piata in materie de produse alternative fumatului, dar si multiple accesorii de care ar putea avea nevoie la mentenanta acestora.