ALEGE un produs gratuit din partea SMOKEMANIA, la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Ce sa faci si sa nu faci atunci cand incepi sa folosesti tigara electronica

Ce sa faci si sa nu faci atunci cand incepi sa folosesti tigara electronica

Fumatul reprezintă cea mai mare cauză de decese ce pot fi prevenite la nivel mondial, nenumărați oameni suferind în fiecare zi de afecțiuni provocate de tutun. De aceea, tot mai multe persoane încearcă să găsească diferite soluții sau alternative mai sănătoase pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Țigările electronice au evoluat substanțial în ultimii 12 ani, marii producători prezentând un număr din ce în ce mai mare de modele și un număr aproape nelimitat de lichide pentru a satisface nevoile clienților.

Pe piață există foarte multe device-uri, de la cele mai simple până la unele complexe, special concepute pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile fiecărui utilizator. Unul dintre cele mai mari beneficii pe care aceastea ți le pot aduce este că pot fi personalizate exact după preferințele și gustul tău.

Acum că ai luat decizia de a folosi un astfel de device pentru vapat, va fi necesar să fii atent la câteva lucruri pe care trebuie să le faci și la altele pe care ar fi bine să le eviți. Mai ales la început de drum, când testezi pentru prima dată un kit sau o țigară electronică de unică folosință, pot fi multe informațiile pe care trebuie sa le iei in considerare, de aceea îți voi prezenta cateva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere pentru a avea succes în această calatorie.

Ce trebuie să faci când folosești țigări electronice

După cum spuneam, când treci de la fumat la vapat, te poți lovi de câteva provocări. Este bine să te documentezi înainte să folosești o țigară electronică, indiferent de tipul ei, tocmai pentru a beneficia de o experiență pe placul tău.

1.     Cumpără o țigară electronică de calitate

Bineînțeles, acest lucru poate părea evident, mai ales că la început nu vrei să investeșți o suma prea mare de bani în acest obicei. Însă, va fi esențial să alegi un device calitativ din două motive: pentru a te asigura că experiența de vapat va fi cât mai plăcută și că speranța de viață a acestuia va fi lungă. Vape pen-urile pentru începători nu sunt scumpe, de aceea orientează-te către o țigară electronică de o calitate cât mai bună sau poți chiar să alegi un disposable de unică folosință.

2.     Încearcă cât mai multe arome

Una dintre cele mai mari beneficii pe care aceste device-uri ți le pot oferi este acela că ai un număr aproape nelimitat de arome pentru vape din care poți alege. Gustul diferă de la o persoană la altă, de aceea va fi important să explorezi un număr cât mai mare de lichide, putând în acest fel să le găsești exact pe cele care se potrivesc cu preferințele personale, dar poți să experimentezi și gusturi la care probabil nu te-ai fi gândit vreodată să le vapezi.

3.     Alege concentrația de nicotină potrivită

Pentru începători, una dintre cele mai mari nedumeriri este în legătură cu nivelul de nicotină. Această valoare trebuie aleasă cu grijă deoarece o concentrație prea mică nu te va satisface, iar una prea mare îți va provoca o stare supărătoare de greață. De cele mai multe ori este indicat să iei în considerare țigările clasice pe care obișnuiai să le fumezi și să alegi un lichid cu o putere asemănătoare. De cele mai multe ori poți să începi cu o concentrație de 6 mg/ml și în funcție de nivelul de satisfacție, să te orientezi către unul mai mare sau mai mic.Desigur, poți oricând alege între un lichid cu nicotină și un lichid fără nicotină.

4.     Curată atomizorul periodic

Atomizorul este un element esențial ce face parte din țigară ta electronică. De aceea, va trebui să o cureți cel puțin odată pe săptămâna și să verifici că funcționează adecvat. De asemenea, va fi necesar schimbi rezistența ori de câte ori simți că gustul nu te mai satisface, putându-te bucură în acest fel de aromă perfectă.

 

Vapatul este o experiență plăcută atunci când folosești în mod corect țigara electronică

 

Ce să nu faci când folosești o țigară electronică

Pentru că este o experiență nouă pentru tine, este bine să știi că există câteva lucruri care pot strica experiența vapatului. Așadar, trebuie să fii atent atunci când folosești o țigară electronică și vrei să eviți ca plăcerea vapatului să fie conformă cu așteptările tale. Iată despre ce este vorba:

1.     Nu uită să încarci bateria

Multe persoane pot uita atunci când încep să vapeze să încarce bateria țigării electronice. Fiecare model are o anumită capacitate pe care trebuie să o iei în considerare și va trebui să o încarci din timp pentru a nu rămâne fără device atunci când ești plecat de acasă. Odată cu trecerea timpului, vei învață cam cât te va ține și vei ști când să o încarci.

2.     Nu renunța prea repede

Tranziția de la țigările clasice la cea electronică poate fi ușoară pentru anumite persoane, dar grea pentru alții. Deși poate părea dificil la început, nu renunța prea repede, chiar dacă nu te obișnuiești cu ea imediat. În timp te vei adapta și îți va fi mult mai ușor să o utilizezi.

3.     Ai grijă unde vapezi

Chiar dacă vape-urile sunt diferite de țigările clasice, va trebuie să ai grijă unde le folosești. Deși este permis să o utilizezi în mai multe locații decât cele tradiționale, va fi necesar să cercetezi și să te asiguri că spațiile îți vor permite să o folosești.

Nu știi dacă țigările electronice sunt pentru tine? Încearcă un disposable de unică folosință

Mai ales la început, orice curios poate să încerce aceste aparate fără o investiție prea mare sau fără complicații suplimentare. Țigările electronice de unică folosință au fost concepute astfel încât să ofere utilizatorilor oportunitatea de a vapa în cel mai simplu mod posibil.Spre exemplu, poți testa un Elf Bar 600 sau alte device-uri similare de la branduri populare.

Aceastea sunt echipate deja cu o baterie încărcată, lichid și rezistență, singură ta grijă fiind alegerea aromei preferate și a concentrației de nicotină corespunzătoare. Deoarece se activează prin inhalare, acestea nu au nici măcar un buton prezent, simplitatea fiind punctul forțe al țigărilor electronice de unică folosință.

Vaparea poate părea complicată la început, însă odată cu trecerea timpului și acumulării de experiență, această activitate va deveni din ce în ce mai ușoară. Nu trebuie să alegi un kit electronic complicat, pe piață existând modele simple din care poți alege, tranziția de la țigările clasice fiind în această etapă mult mai importantă pentru sănătatea și finanțele tale.

Articole asociate
  1. Sfaturi pentru vaperii începători ! Sfaturi pentru vaperii începători !
  2. Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice Țigara electronică, mai mult decât o alternativă a țigărilor clasice
  3. Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica? Legislatie 2020: Unde si in ce conditii poti utiliza tigara electronica?
  4. TOP 10 branduri de țigări electronice ! TOP 10 branduri de țigări electronice !