ALEGE un produs gratuit din partea SMOKEMANIA, la finalizarea comenzilor de peste 200 RON ! Vizitează showroom-ul SMOKEMANIA din Barbu Văcărescu 13, București ! Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de întrebări sau suport tehnic !

Elf Bar sau Elf Bar v2. Diferente, puncte comune si care sunt Elf Bar-urile in topul preferintelor utilizatorilor de tigari electronice de unica folosinta

Elf Bar sau Elf Bar v2. Diferente, puncte comune si care sunt Elf Bar-urile in topul preferintelor utilizatorilor de tigari electronice de unica folosinta

Țigările electronice de unică folosință sunt dispozitive în topul preferințelor utilizatorilor care vapează. Sunt produse versatile, compacte și pline de stil care oferă o modalitate simplă pentru vapat în orice situație. Printre numeroasele device-uri tip disposable existente pe piața de profil, Elf Bar-urile s-au remarcat încă de la început prin designul minimalist, dar în trend, precum și printr-o varietate de arome fresh din care s-au inspirat, de-a lungul anilor, și alte branduri similare. De altfel, recent s-au lansat și variantele îmbunătățite Elf Bar v2 și Elf Bar Crystal CR600, care promit să ducă mai departe portabilitatea și unicitatea aromelor specifice Elf Bar. 

Elf Bar - scurt istoric și prezentare

Cum spuneam, Elf Bar este un brand de țigări electronice cunoscut pentru dispozitivele sale de unică folosință accesibile, care oferă o experiență de vapat simplă și convenabilă pentru fiecare utilizator. De la lansarea sa, Elf Bar a devenit rapid unul dintre cele mai populare branduri de dispozitive disposable datorită designului său compact, varietății de arome și ușurinței de utilizare.

Brandul nu are o istorie foarte îndelungată, fiind fondat în 2018, în contextul unei cereri în creștere tot mai mari pentru dispozitivele de vapat simplu de utilizat, care să ofere o alternativă mai sănătoasă și mai convenabilă pentru fumatul tradițional. Însă, încă de la început, Elf Bar și-a propus să creeze produse care să se adreseze atât începătorilor, cât și utilizatorilor experimentați, printr-o gamă largă de arome și dispozitive.

Fiind o țigară de unică folosință, Elf Bar poate fi folosită până când e-lichidul sau bateria se epuizează, după care dispozitivul trebuie reciclat și înlocuit cu un altul.

Elf Bar v2: ce aduce nou

Elf Bar v2 este, fără doar și poate, evoluția brandului, promițând o serie de inovații menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor. Desigur, dacă te-ai bucurat de dispozitivele originale Elf Bar, versiunea v2 îți va aduce și mai multe motive de satisfacție.

De altfel, noile versiuni vin cu o baterie îmbunătățită, ceea ce poate asigura o durată de utilizare mai lungă comparativ cu versiunea anterioară. În plus, versiunea v2 are un rezervor de lichid mai mare, permițând utilizatorilor să se bucure de sesiuni de vapat prelungite fără a necesita schimbarea dispozitivului la fel de des precum obișnuiau să o facă.

Elf Bar v2 este echipat cu o tehnologie de bobină mai avansată, care asigură o producție constantă de vapori și o aromă intensă de la primul până la ultimul puf. Aceste bobine optimizează, de asemenea, consumul de lichid pentru a oferi o experiență de vapat mai eficientă.

În ceea ce privește device-ul propriu-zis, noul design este mai ergonomic, având o formă îmbunătățită care se va potrivi mai bine în mână și în buzunar atunci când ești în mișcare. 

În această versiune, Elf Bar a extins și diversificat oferta de arome pentru a răspunde și mai bine preferințelor variate ale utilizatorilor. De la clasicele arome de tutun și mentă la combinații exotice de fructe și deserturi, există o variantă pentru fiecare preferință.

O altă noutate este introducerea unui indicator de baterie LED, care îți permite să vezi când dispozitivul este pe cale să se epuizeze.

Merită să folosești în continuare varianta clasică de Elf Bar?

Chiar dacă varianta nouă aduce îmbunătățiri notabile, dispozitivele clasice Elf Bar rămân o opțiune care are suficient de multe atuuri în dreptul său și pe care o poți cumpăra în continuare fără să te gândești că vei face un compromis. Te vei bucura, fără doar și poate, de un disposable performant, care arată bine și funcționează ireproșabil. Totul, în aromele tale preferate. 

Desigur, poți încerca și varianta v2 dacă vrei să compari cele două produse. Este unicul mod în care poți să vezi singur dacă ergonomia este mai bună sau dacă experiența vapatului este pe placul tău atunci când folosești varianta originală sau cea îmbunătățită. 


Cele mai populare Elf Bar-uri comandate de vaperii care folosesc țigări electronice de unică folosință

 

Kit tigara electronica Elf Bar 600 pufuri - Kiwi Passion Fruit Guava

Dacă ești în căutarea unei arome tropicale și răcoritoare, fără a fi prea dulce, atunci aroma Kiwi Passion Fruit Guava este cea mai bună alegere.Gustul intens și parfumat este ideal dacă preferi aromele fructate, ușor acrișoare.

Kit tigara electronica Elf Bar V2 600 pufuri - Sangria Flavored

Ai încercat vreun vape cu aromă de băutură fructată ? Elf Bar v2 Sangria Flavored este o aromă unică în piața de țigări electronice, tocmai prin mix-ul de lămâie, mentă, căpșune, portocale, vin și note răcoritoare care răsfață simțurile și aduce o experiența inedită cu iz de vacanță oricărui vaper.

Kit tigara electronica Elf Bar 600 pufuri - Cotton Candy Ice

Deși a fost primit cu reticență de comunitatea de vaping, aroma Cotton Candy Ice se bucură de un mare succes în rândul utilizatorilor care preferă aromele dulci, dar cu ice effect.Vata de zahăr în combinație cu notele mentolate te duc cu gândul la o ieșire într-un parc de distracții unde te poți bucura de vapat fără mirosul neplăcut al țigărilor tradiționale.

Kit tigara electronica Elf Bar Crystal CR600 - USA Mix

Cea mai nouă gamă de dispozitive Elf Bar, Crystal CR600 se remarcă prin design-ul modern, precum a unui cristal, dar cu aceleași arome apreciate de utilizătorii de țigări electronice de unică folosință.Aroma USA MIX este dedicată celor vor să vapeze un tutun clasic, sec și satisfăcător.